TRUFFORUM VIC -2019

Vic acollirà del 25 al 27 de gener de 2019 la II edició del Fòrum Internacional Trufforum, agafant el relleu a la ciutat de Saragossa que el va acollir l’any 2017.

Trufforum vol ser un esdeveniment dirigit tant als professionals com a un públic més general. La part més tècnica inclourà ponències sobre els avenços tècnics en el conreu de la tòfona i tallers per conèixer les propietats i qualitats d’aquest producte. Després es realitzaran activitats més populars adreçades a consumidors i gastrònoms relacionats amb el món de la cuina. Hi haurà un mercat de la tòfona per part de productors d’arreu i es podran fer degustacions populars entre d’altres activitats. Totes les accions van adreçades a promoure el consum de la tòfona negra a les cuines domestiques i professionals, i serà un aparador internacional del producte. L’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya participarà activament de l’esdeveniment i us convida a participar de la festa!!.

https://vicfires.cat/trufforum-vic-2019