REUNIO COL·LECTIU CUINERS A NAVÈS

Una de les activitats de divulgació de la tòfona que promovem des de l’associació son les trobades i sortides amb cuiners del territori. La nostra proposta sempre és donar conèixer i aproximar a aquest col·lectiu el nostre producte, la tòfona negra, i de fet, en les trobades ens adonem de la bona acollida que té entre els cuiners.

El dia 21 de gener, en el marc de l’esdeveniment Trufforum que es va celebrar a Vic els dies 25, 26 i 27 de gener, vàrem fer una sortida amb cuiners i productors locals. L’experiència de sortir al camp a fer la recollida amb gossos, conèixer in situ tot el procés que requereix el cultiu es una experiència que el col·lectiu gastronòmic troba molt interessant. Estem parlant de un producte de proximitat que hem de donar a conèixer i dinamitzar els seu consum local, i augmentar la cultura gastronòmica al voltant de la tòfona a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *