Crema de Sant Josep amb tòfona

​Ingredients

  • ​1 litre de llet fresca
  • 10 rovells d’ou tofonats
  • 30 gr. de mido
  • 90 gr. de sucre
  • 20 gr. de tòfona
  • 1 branqueta de canyella
  • 1 pell de llimona

Elaboració

​Bullim tres parts de llet amb la tòfona sencera, la pell de la llimona i la branca de canyella. Barregem els rovells i el sucre fins que quedi una pasta. Posarem al mido amb l’altre part de la llet en fred que haurem reservat. Posem la llet al foc de nou, hi afegim els rovells, el sucre, el mido amb la llet. Quan comenci a trencar el bull es treu ràpidament i es passa per un colador amb l’ajut d ‘una espàtula i s’hi passa el minipimer pe eliminar els grumolls. per últim hi afegim la tòfona trossejada i deixem refredar. Al moment de servir, hi afegim sucre per sobre i ho cremem per caramelizar.