Galeta de pebre amb mantega fresca de tòfona

​Ingredients:

  • ​Una pastilla de 250 grs. de mantega fresca
  • 1 pessic de sal marina
  • 10 gr de tòfona

​Ingredients per la galeta

  • ​3 mesures de farina
  • 1 mesura d’aigua
  • 1/2 mesura d’oli
  • Sal al gust
  • Pebre al gust

​Elaboració:

​Trossegem la tòfona ben petita, deixem la mantega a temperatura ambient fins que s ‘estovi i amb una forquilla ho barregem tot plegat amanint al gust amb la sal. Ho emmotllem i deixem reposar 24 hores mínim a la nevera. Tallem i servim amb torradetes.

per la galeta, barregem tots els ingredients, amassem, estirem la massa molt fina i marquem les formes de la galeta tallant la massa. Pre-escalfem al forn 180 graus, amanim amb oli, sal i pebre de nou les galetes i enfornem durant 15 minuts.