Tortiglioni farcit d’anguila fumada

​Ingredients

  • ​50 gr d’anguila fumada del Delta
  • 1 tortiglioni gros per persona
  • 250 gr de patata buffet
  • 15 gr de mantega
  • 10 gr de tòfona

​Elaboració

​Bullir els tortiglioni al dente, refredar i reservar.

Bullir les patates amb pell i sal abundant. Reservar part de l’aigua del bullit.

Pelar, ratllar i amanir la patata amb sal i oli.

Per fer la parmentier amb una part petita d’aquesta patata, li afegim mantega i part de l’aigua del bullit de les patates. Es passa tot pel minipimer fins que tot té una textura de beixamell.

Tallar l’anguila fumada a dauets petits i barrejar-ho amb la patata amanida.

Farcir els torteglionis amb la barreja de patata i anguila.

En el moment de servir, es recomanable utilitzar plats fons per poder posar una cullerada de parmentier, col·locar-hi el tortiglioni a sobre i rallar-hi tòfono per sobre.