Trufforum Vic 2020 (24, 25 i 26 de gener 2020)

Catalunya torna a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència del sector de la tòfona negra a nivell internacional i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI).

Aquest esdeveniment neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals. Per aquest motiu, el Trufforum-Vic 2020 presenta diversos espais i escenaris on es parlarà de les virtuts d’un producte excels i de gran valor no només per a la cuina sinó també per al territori.

Durant tres jornades consecutives, experts de la tòfona vinguts d’arreu de Catalunya i del continent europeu posaran en valor a Vic un producte sobre el que també cal fer encara molta pedagogia. Amb un programa ple d’activitats, com el Mercat de la Tòfona per comprar-ne al detall, els tallers divulgatius a càrrec de reconeguts xefs, el Market Trufforum i el Congrés Internacional de la Tòfona amb prestigiosos científics del sector en l’àmbit de la producció de la tòfona negra i el canvi climàtic.

Un Trufforum-Vic 2020 que tancarà amb el Campionat de Catalunya de Gossos Tofonaires a la Plaça Major de Vic.

més informació