EDICIÓ TRUFFORUM 2021 – 19/02/2021

Celebració del 4º Congres TRUFFORUM a la ciutat de VIC

Catalunya torna a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència del sector de la tòfona negra a nivell internacional i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI).

Pàgina web TRUFFORUM

Aquest esdeveniment neix amb l’objectiu de promoure el consum de la tòfona. La pandèmia COVID-19 ha provocat un fort descens de l’activitat del sector de l’hostaleria i el turisme a tot el món, afectant el consum de tòfona negra. Per aquest motiu, l’Assemblea de l’EMI va acordar contribuir a promoure el consum a les llars a través d’una estratègia de comunicació que millori el coneixement i l’ús responsable de la tòfona negra. De la mateixa manera, aquesta estratègia pretén fomentar el turisme micològic a les zones de producció per poder consolidar el turisme d’interior i promocionar el turisme internacional quan la situació es normalitzi.

Amb aquest objectiu institucions publiques de Catalunya, Castella i Lleó, Arago i Occitània han col·laborat per organitzar conjuntament una nova edició online de Trufforum.

Trufforum 2021 disposarà d’una plataforma online permanent allotjada al lloc web www.trufforum.com des de la qual es dinamitzaran diverses activitats durant tota la campanya de la tòfona negra. Totes les activitats quedaran registrades a la plataforma per ser visualitzades pels futurs usuaris. L’objectiu és aconseguir desenvolupar la plataforma més important d’intercanvi de coneixement de la tòfona negra europea per a consumidors i professionals d’àmbit internacional.No volem deixar l’oportunitat que ens brinda aquest event.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *